“Det skal være nemt og sikkert at købe highend secondhand!"

Salebyory drives af Christian Ory Nielsen

Min interesse for highend startede midt i 2017 under mit efterskoleophold, hvor jeg efter et par år med privat salg af eget tøj valgte at stifte Salebyory. Salebyory blev stiftet i Januar 2021 og er herefter vokset til den virksomhed det er i dag.

Jeg har under min rejse oplevet at rigtigt mange mennesker blive snydt både med kopivarer, varer der aldrig blev sendt, fake salgsprofiler osv..

Det synes jeg er super ærgerligt da secondhand er en virkeligt fin løsning på rigtigt mange af de problematikker man kan have når man handler eklusivt tøj. Så det vil jeg gerne rette op på!

Vores værdier

Genanvendelse og skarpe priser

At genanvende produkter gør først og fremmest at levetiden på produktet forlænges og på den måde erstatter man det nye tøj som man ville have købt i stedet for, som fører til mindre produktion og forurening. Det anslås at tøjindustrien er en af det mest forurenende erhverv i verden og står for over 10% af verdens samlede CO2 udledning!

Det er derfor en super god løsning på problematikken ved at genanvende produkterne, specielt når de indeholder animalske dele som dun og pels!

En anden meget stor fordel ved at købe secondhand er at det kan købes til utroligt skarpe priser sammenlignet med nyprisen. Mange af vores produkter sælges med 50%-90% rabat. Samtidigt har du mulighed for at købe unikke og sjældne modeller som ikke længere produceres, hvilket kan spice dit outfit op og gøre det mere unikt! 

Men ikke nok med den rabat som du sparer ved at købe secondhand. Hvis du sammenligner mange af vores produkter med vores konkurrenters, ligger vi generelt også i et prisniveau 10-30% under deres! Det skyldes at vi gerne vil være den billigste og bedste forhandler, når i er ude og handle secondhand!