Vores værdier

TRYGHED

At kunne handle trygt uden bekymringer, er en stor del, af det der kommer til at afgøre, om man har lyst til at købe secondhand. 

Desværre kan det ofte være svært at handle secondhand tøj, da rigtig mange af de marketplaces, som man køber igennem, der ikke tilbyder en fuldkommen sikkerhed, for at det du køber, er hvad du får.

Det kan være usikkerheder, som fx sender sælger tøjet? er standen som beskrevet? er tøjet ægte? passer tøjet? osv...

Det er bare super ærgerligt, hvis det stopper dig i at købe, da der er flere mega gode fordele ved at købe secondhand frem for nyt!

Du har muligheden for at anskaffe dig tøj til langt under nyprisen. Du har mulighed for at købe sjældent tøj, som ikke produceres længere. I stedet for at købe nyt tøj, genanvender du, og det leder til mindre produktion af nyt tøj.

Fordelene ved at handle secondhand hos Salebyory

1. Returret

Modsat handel mellem private, så tilbyder vi først og fremmest returret på vores produkter, som er købt gennem hjemmesiden. Det betyder at du undgår at stå i en situation, hvor du har købt noget tøj, som ikke passer dig.

2. Garanti for ægte produkter

Når du køber tøj fra Salebyory, er du garanteret et ægte produkt. Alle de produkter vi videresælger, er blevet gennemtjekket professionelt, og det betyder at du altid kan være sikker, når du handler hos Salebyory.

SKARPE PRISER

En anden meget stor fordel ved at købe secondhand er, at det kan købes til utroligt skarpe priser sammenlignet med nyprisen. Mange af vores produkter sælges med 50%-70% rabat. Samtidig har du mulighed for at købe unikke og sjældne modeller, som ikke længere produceres, hvilket giver dig mulighed for at finde noget som få andre har

GENANVENDELSE

At genanvende produkter gør først og fremmest, at levetiden på produktet forlænges. På den måde erstatter man det nye tøj, som man ville have købt og det fører til mindre produktion og forurening. 

Det anslås at tøjindustrien, som er et af de mest forurenende erhverv i verden, står for over 10% af verdens samlede CO2 udledning!

Det er derfor en super god løsning på problematikken at genanvende produkterne, specielt når de indeholder animalske dele som dun og pels!